Keitä olemme

Saruko, Päivi Klinga

Keitä olemme

Päivi Klinga

KTM, Certified Business Coach, työnohjaaja, NLP Coach, NLP Trainer, ammattimentori, mindfulness-ohjaaja, joogaopettaja , sertifioitu TRE-ohjaaja.

Päivi on energinen ja lämminhenkinen HR-ammattilainen,  jolla on pitkä kokemus liike-elämän esihenkilö- ja johtotehtävistä, liiketoiminnan kehittämisestä sekä johtoryhmätyöskentelystä. Viimeiset 10 vuotta Päivi on toiminut konsulttina, coachina, valmentajana ja hyvinvointiyrittäjänä. Päivin intohimona on ihmisten ja organisaatioiden merkityksellisen matkan mahdollistaminen.

Uskon ihmisten rajattomaan potentiaaliin sekä oman tahdon, kokemuksen ja oivalluksen voimaan. Kokemukseni mukaan suurin vaikuttavuus saadaan kun yhdistetään ennakkoluulottomasti eri työskentelymenetelmiä – tunteita ja ajattelua herättäviä sekä kehollisia – tästä esimerkkeinä mm. tietoinen johtaminen sekä tunnekokemukset ja kehollisuus johtamisen voimavaroina.

Laajemmissa valmennus- ja kehitysprojekteissa Sarukon laaja verkosto on myös käytettävissäsi.

SOVITAAN TAPAAMINEN JA KATSOTAAN MITEN VOIN AUTTAA.

Saruko, Päivi Klinga

Keitä olemme

Päivi Klinga

KTM, Certified Business Coach, NLP Coach, NLP Trainer, ammattimentori, mindfulness-ohjaaja, joogaopettaja , sertifioitu TRE-ohjaaja,

Päivi on tavoiteorientoitunut kokenut johtaja, jolla on laaja kokemus liike-elämän esimies- ja johtotehtävistä, liiketoiminnan kehittämisestä, yritysjärjestelyistä sekä johtoryhmätyöskentelystä. Viimeiset 9 vuotta Päivi on toiminut konsulttina, coachina ja valmentajana.

Päivin intohimona on ihmisten ja organisaatioiden merkityksellisen matkan mahdollistaminen.

– Uskon ihmisten rajattomaan potentiaaliin sekä oman tahdon, kokemuksen ja oivalluksen voimaan. Kokemukseni mukaan suurin vaikuttavuus saadaan kun yhdistetään ennakkoluulottomasti eri työskentelymenetelmiä – tunteita ja ajattelua herättäviä sekä kehollisia – tästä esimerkkeinä mm. tietoinen johtaminen sekä tunnekokemukset ja kehollisuus johtamisen voimavaroina.

Laajemmissa valmennus- ja kehitysprojekteissa Sarukon laaja verkosto on myös käytettävissäsi.

SOVITAAN TAPAAMINEN JA KATSOTAAN MITEN VOIN AUTTAA SINUA SAAVUTTAMAAN TAVOITTEESI

Miten toimimme

Sarukon valmennuksissa ja projekteissa työskentelytapa on tavoitteellinen, rento, osallistava ja oivalluttava. Tieto-osuus tarjoillaan aina käytännönläheisesti. Tärkeää on omakohtainen kokemus ja taidon kasvattaminen kokeilulla ja harjoittelulla. Tavoitteena on tarjota osallistujille mieleen jäävä ja innostava kokonaisuus, jossa opitut tiedot ja taidot on helppo viedä heti arjen toimintaan.

Ratkaisukeskeisyys, dialogisuus, positiivinen psykologia, mindfulness ja coaching ovat esimerkkejä valmennuksissa käytettävistä työkaluista ja menetelmistä, joilla tuetaan henkilökohtaisten oivallusten syntymistä, luottamuksen ilmapiiriä, innostavaa ja toiset huomioivaa vuorovaikutusta sekä luodaan tilaa ja aikaa uudelle ajattelulle, ideoille ja näkökulmille.

Vanhalla tekemisellä saamme vanhan lopputuloksen. Uutta syntyy rohkeudesta kokeilla ja testata uusia asioita.

ihmisiä istuu ringissä toimistossa

Suunnitellaan ja toteutetaan
tarpeidenne mukainen kokonaisuus!